Diensten

D i e n s t e n

Marketing- en sales strategie

Je hebt een visie voor jouw onderneming.
Hoe gaat marketing je helpen deze visie te realiseren? Marketing zorgt voor nieuwe klanten, tevreden klanten en klanten behouden. Daarvoor stellen we samen met jou de marketing- en sales strategie op. Dit kan door een of twee sessies waarin we de basis leggen voor een klantgerichte aanpak. Of we maken met jouw briefing een marketingplan waarmee je direct aan de slag kan.

Branding

Bij branding dagen we je uit om je te verplaatsten in de klant. En niet zomaar een klant; een fan! Wat is het aan het product, de dienst, de service of de organisatie wat maakt dat jij een fan bent. Dit is het startpunt. Daarna komt het verhaal, de campagne en de middelen.

Online en offline marketing

Welke kanalen moet je inzetten voor groei?
Dat is afhankelijk van waar je doelgroep zit. Die staat namelijk centraal. Op basis daarvan gaan wij de juiste kanalenmix bepalen. Wij hebben onder meer ervaring in SEO, SEA campagnes, remarketing, social media, (online) en direct marketing.

Influencer & contentmarketing

Zie het voor je: honderden Oprahs die jouw merknaam roepen. We bekijken welke influencer bij je past en kan zorgen voor het juiste verkeer en het vergroten van je merkbekendheid. Wil je zelf je doelgroep kunnen bereiken en beïnvloeden? Met de juiste middelen, kennis en stappenplan zorgen we dat je impact maakt.

Data intelligence

Data is goud! Al die marketinginspanningen en wat is
het effect? Wij analyseren en evalueren de campagnes, onderzoeken met welke data je campagnes kan optimaliseren en we blijven continu testen wat wel of
niet werkt op basis van de data.

Marketing professonial tijdelijk bij jou aan de slag?

Tijdelijk extra versterking nodig in het marketing team? Geen probleem. Je kunt ons gewoon inhuren.