Over

  
Wat is BrownishBlue? Het triggert je. Het maakt je nieuwsgierig. Het is iets nieuws. Het is creatief. Het is wat we doen voor jouw product, dienst of organisatie. We passen niet in een hokje daarvoor is onze wereld te groot. We denken en kijken verder dan hokjes en standaardoplossingen. We toetsen continu wat wel of niet werkt. Want wat vandaag werkt, kan morgen achterhaald zijn.

We passen niet in een hokje daarvoor is onze wereld te groot

Van ons voor jou

✓ creativiteit ➔ bekijk het eens van een andere kant, denken met oplossend vermogen.

✓ cijfers ➔ data is essentieel voor het zien of juist niet zien van bijvoorbeeld verbanden en effecten.

✓ weg met die comfortzone ➔ als je andere resultaten wil, moet je iets anders doen. Wij helpen je hiermee.

 

 

✓ heen en weer ➔ we doen dit samen, we willen jouw input en feedback en geven je die ook. Het gaat over eerlijkheid, transparantie en duidelijkheid.

✓ actief ➔ tot hier zijn het allemaal woorden op je scherm. Laten we kennismaken, zodat we je ook kunnen laten zien wat we doen.

Chantal Ho-A-hing, oprichter

“Als marketing strateeg werk ik al ruim 10 jaar om merken te laten groeien door de inzet van marketinginstrumenten, zoals print, radio en televisie, en digitale marketingtechnologieën. Met ervaring in corporate organisaties, midden- en klein bedrijven, is de rode draad dat de klant centraal staat. De verschillen in het resultaat van de marketing zitten in hoe je het verhaal vertelt, hoe je de instrumenten inzet, de synergie ertussen en wat je met de data doet. Daarom ondersteun ik nu organisaties die willen opvallen in hun branche.”


BrownishBlue past niet in een hokje. Het is een netwerk van marketing- en communicatie experts met een vaste kern. Dit betekent continuïteit en borging van kennis aan de ene kant en flexibiliteit en creativiteit aan de andere kant. En dat is precies waar we voor staan. Zo kun je altijd rekenen op een professionele aanpak met snel resultaat.