brownishblue

P o r t f o l i o

KidsFoundation

Rebranding voorbereidingstraject
KidsFoundation is de moederorganisatie van een aantal gerenommeerde kinderopvangmerken in Nederland. In totaal heeft zij ongeveer 300 locaties onder haar vlag. BrownishBlue heeft de voorbereidingen gedaan voor de rebranding van één van de merken. We hebben een ‘ready to go’ plan ontwikkeld met wat er moet gebeuren, inclusief een duidelijke planning. Daarnaast hebben we de website onder de loep genomen; op alle kinderopvanglocatiepagina’s staat nu relevante content.

ResiRest

Instagramtraining
ResiRest is de IENS onder reizigers, maar dan wereldwijd met een duurzaam karakter. Reizigers kunnen via de ResiRest app afspreken met een familie om bij hen de lokale keuken te ervaren. Niet alleen is dit een unieke ervaring, maar ondersteun je ook de lokale bevolking. BrownishBlue heeft het team van ResiRest een uitgebreide Instagramtraining gegeven. Van strategie tot praktische ‘growth hacks’.

KURLS

Kids influencermarketing
Kurls bestaat uit twee meisje die met hun vlogs op YouTube onderwerpen die hen bezighouden, delen met hun leeftijdsgenoten. Van knutselen tot Sint inkopen. Daarnaast zijn het opkomende kids influencers die op Instagram gezamenlijk ruim 7,5K volgers hebben. BrownishBlue is samen met Salem Media verantwoordelijk voor de strategie en fotografie van het merk KURLS. Het doel is om het merk te verbinden met (lokale) ondernemers die op zoek zijn naar kids influencers als onderdeel van hun marketingactiviteiten.

Persoonlijke profielen https://www.instagram.com/g.i.s.e.l.l.e.ara/?hl=nl https://www.instagram.com/gewoondinyah/?hl=nl